TORO NERO – brand Românesc de accesorii din piele naturală

TORO NERO este marcă înregistrată la Oficiul Uniunii Europene ca proprietate intelectuală, aparținând S.C. ADIGHERIN S.R.L.

www.toronero.ro este proprietatea S.C. ADIGHERIN S.R.L. cu sediul social în Timișoara, str. Martir Gheorghe Iosub, nr.2, cu număr de înregistrare la Registrul Comerțului J35/17/1999 , CUI 11360510.

Accesoriile TORO NERO pot fi purtate atât la ținute casual și smart-casual cât și la ținute business și business-casual. Produsele TORO NERO se adresează celor în căutare de un design timeless și funcțional sau pur și simplu celor care doresc produse de calitate superioară din piele naturală.

Pielea naturală folosită în procesul de producție al produselor TORO NERO este piele italiană sau turcească de o calitate superioară. Eventualele mici imperfecțiuni din textură sunt datorate fibrei naturale a pielii. Acest aspect scoate în evidență autenticitatea și calitatea pielii folosite.

De asemenea, puteți încerca produsele TORO NERO vizitând unul dintre cele 13 magazine fizice din București, Timișoara, Arad, Iași, Constanța, Târgu Jiu, Florești, Șelimbăr.