Termeni și condiții

Toro Nero este marcă înregistrată la Oficiul Uniunii Europene ca proprietate intelectuală, aparținând S.C. ADIGHERIN S.R.L. 
Toronero.ro este proprietatea S.C. ADIGHERIN S.R.L.
WebSite-ul se referă la domeniul și subdomeniile toronero.ro.
Vânzătorul este S.C. ADIGHERIN S.R.L.  persoană juridică cu sediul social în Timișoara, str. Martir Gheorghe Iosub, nr.2, cu număr de înregistrare la Registrul Comerțului J35/17/1999 , CUI 11360510.
Cumpărătorul este persoana fizică sau juridică care își face cont pe website și efectuează o comandă sau care plasează o comandă fără cont prin intermediul site-ului online, folosind datele personale (email, date de identificare, date de contact)
Utilizatorul este persoana fizică sau juridică care accesează site-ul toronero.ro
Contractul este contractul la distanță care se încheie între cumpărător și vânzător.
Comanda este documentul electronic prin intermediul căruia Cumpărătorul își exprimă intenția de a achiziționa produse de pe WebSite.Furnizorii sunt persoane juridice care furnizează către S.C. ADIGHERIN S.R.L.  bunuri și servicii.

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul avantflor.ro implica acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului se recomanda citirea cu atenție a acestui material.
Înregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.1. INFORMAȚII DESPRE SITE ȘI PRODUSELE COMERCIALIZATE

 • Site-ul www.toronero.ro este proprietatea S.C. ADIGHERIN S.R.L.  cu sediul social în Timișoara, str. Martir Gheorghe Iosub, nr.2, cu număr de înregistrare la Registrul Comerțului J35/17/1999 , CUI 11360510.
 • Toate informațiile / modalitățile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezintă o obligație contractuală din partea vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare (livrare, stocuri, prețuri). Produsele sunt disponibile în limita stocului. Prețurile, ofertele și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.
 • Toate prețurile afișate includ TVA.
 • Informațiile prezentate pe site-ul vânzătorului, au caracter informativ și pot fi modificate de către vânzător, fără o anunțare prealabilă. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, descrierile produselor pot fi incomplete, însă vânzătorul face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante, pentru ca produsul să poată fi utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat.
 • Toate produsele Toronero comercializate prin intermediul acestui website sunt lucrate în Italia sau Turcia din piele naturală. Pielea naturală folosită poate fi piele prelucrată prin diverse metode specifice marochinăriei tradiționale dar și moderne, incluzând tăbăcirea în crom sau vegetală, texturarea, tapițarea, vopsirea, presarea sau regenerarea, dar nelimitându-se la acestea. Pe lângă piele naturală, produsele Toro Nero mai pot conține materiale auxiliare specifice precum: accesorii metalice, salpă, burete, carton, fermoare etc. Interiorul produselor poate fi realizat din piele naturală, material textil sau material sintetic.
 • În cadrul campaniilor de reduceri, toronero.ro va folosi ca referință, cel mai mic preț de vânzare oferit cu 30 zile înainte de data aplicării prețului redus, conform OG 99/2000.

2. ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

 • Utilizarea site-ului  toronero.ro, crearea și folosirea unui cont și accesarea serviciilor reprezintă acceptarea termenilor și condițiilor de confidențialitate care se regăsesc pe site. Termenii și Condițiile sunt puse la dispoziție permanent utilizatorului și pot fi consultate oricând. 
 • Nu utilizați site-ul toronero.ro dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile.
 • toronero.ro își rezervă dreptul de a actualiza și/sau revizui Termenii și Condițiile în orice moment fără o notificare prealabilă. În acest sens vă solicităm să urmăriți în mod periodic eventualele modificări.
 • Utilizatorul este de acord să folosească serviciile și informațiile prezentate pe site-ul nostru numai în scopuri legale.
 • Utilizatorul este de acord să exonereze de răspundere și să nu acționeze toronero.ro în justiție, atât cu privire la orice pretenție ridicată de către un terț, rezultată din utilizarea serviciului sau a rețelei de comunicații a toronero.ro si a internetului de către utilizator, cât și cu privire la orice pierdere (directă, indirectă, pe cale de consecință sau de altă natură), costuri, acțiuni, procese, pretenții, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecată) sau alte răspunderi, suferite în vreun fel sau provocate direct de toronero.ro ca urmare a încălcării sau ignorării de către utilizator a acestor condiții.
 • Utilizatorul declară în mod expres că înțelege și este de acord cu următoarele afirmații: Utilizarea serviciilor și a informațiilor prezentate pe site-ul nostru se face pe propria răspundere. Serviciile și informațiile prezentate pe site-ul nostru sunt furnizate pe principiul „așa cum sunt” sau „așa cum sunt disponibile”. Toronero.ro nu este responsabil pentru nicio pierdere suferită de către Utilizator, directă sau indirectă, rezultată din sau legată în orice fel de folosirea sau gradul de performanță a serviciului, a acestui site web sau site-urilor web în legătură cu acesta.

3. DREPTURILE DE AUTOR

 • Conținutul prezentat pe toronero.ro, care include, dar nu se limitează la logo-uri, simboluri comerciale, imagini statice sau dinamice, text multimedia, grafice, simboluri, email-uri și alte date, reprezintă proprietatea S.C. ADIGHERIN S.R.L.
 • Intregul continut al site-ului Toronero.ro, incluzand elemente de design si grafica web, este proprietatea Toronero.ro si este protejat conform Legii dreptului de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuala și industrial.
  Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
  Utilizatorul este obligat sa folosească informațiile de pe site-ul Toronero.ro doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Toronero.ro fără acordul scris al acesteia.
 • Nu este permisă transmiterea, copierea, alterarea, modificarea informațiilor publicate pe toronero.ro și expunerea lor într-un context diferit de cel original fără acordul scris acordat în prealabil, al reprezentantului legal al societății S.C. ADIGHERIN S.R.L., care administrează site-ul. 
 • Conținutul poate fi utilizat doar în scopuri non-comerciale și personale care nu intră în conflict cu termenii și condițiile prezentate sau în cazul existenței acordului scris.
 • Niciun conținut transmis către cumpărător prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuală din partea S.C. ADIGHERIN S.R.L.
 • Eventuale încălcări ale drepturilor de autor sesizate pe site, pot fi raportate la adresa de email office@toronero.ro

4. COMANDĂ

 • Cumpărătorul poate cumpăra produse Toronero prin intermediul prezentului magazin, emag, sau din locații fizice.
 • Pentru a realiza o comanda online de pe site-ul toronero.ro este necesară o adresă de email validă. Produsele se adaugă în coșul de cumpărături și sunt disponibile pentru achiziție în funcție de stoc. Pentru finalizarea comenzii se alege una dintre modalitățile de plată indicate (plata cu cardul sau ramburs). 
 • Finalizarea comenzii reprezintă confirmarea datelor necesare procesului de cumpărare ca fiind corecte și adevărate de către cumpărător și consimțământul că poate fi contactat de către vânzător pentru situații aferente procesului de cumpărare/livrare.
 • Comanda poate fi anulată de către vânzător, fără posibilitatea unei părți de a pretinde celeilalte daune, dacă banca nu acceptă tranzacția, în cazul plății online, dacă datele necesare livrării nu sunt complete sau corecte sau dacă tranzacția este declarată invalidă de către procesorul de carduri.
 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

5. ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

 • Înregistrarea unei comenzi electronice pe site-ul toronero.ro, reprezintă acordul cumpărătorului cu modalitatea de comunicare utilizată de societatea S.C. ADIGHERIN S.R.L. – administrator site – respectiv prin telefon sau email.
 • Emailul automat de confirmare a primirii comenzii nu echivalează cu încheierea contractului între vânzător și cumpărător. Încheierea contractului are loc doar în momentul emiterii facturii fiscale. Confirmarea emiterii facturii și a expedierii produsului se face telefonic sau electronic (e-mail).
 • La baza Contractului stau informațiile puse la dispoziție pe site-ul toronero.ro de către S.C. ADIGHERIN S.R.L. și certificatul de garanție emis pentru produsele cumpărate.
 • Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea produselor din comandă, în funcție de disponibilitatea lor în stoc și de a anula comanda cumpărătorului, fără o notificare prealabilă. Banii încasați de societatea S.C. ADIGHERIN S.R.L. vor fi restituiți în termen de 30 zile.

6. CAMPANII PROMOȚIONALE SAU DE LICHIDARE

 • Toronero.ro își stabilește singur regulamentele promoțiilor și a concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Toronero.ro nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare prealabilă.

7. INFORMAȚII LIVRARE

 • Taxa de livrare pentru toate comenzile este de 10 lei.
 • Produsele comercializate sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.

8. TRANSFERUL PROPRIETĂȚII

 • Proprietatea asupra bunurilor și serviciilor va fi transferată la momentul livrării acestora către cumpărător în locația indicată în comandă (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de către un reprezentant al vânzătorului). In cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către vânzător să permită cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și achitării eventualei contravalori a acestora. Vânzătorul nu poate fi făcut responsabil de conținutul coletelor expediate, decât dacă există un document încheiat de catre cumpărător și reprezentantul curierului care a efectuat livrarea.

9. RETURNĂRI

 • Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere telefonica, tel.0772123188.
  Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 30 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
  Daca va retrageti, vom rambursa suma produsului pe care am primit-o de la dumneavoastra, exclusiv costurile livrarii,, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 30 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind transferul bancar.
  Expediati produsele sau inmanati-le direct noua fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 30 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 30 .
  Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

10. ANULARE COMANDĂ

 • www.toronero.ro (administrat de S.C. ADIGHERIN S.R.L.)  nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare referitoare la prețurile, caracteristicile sau imaginile produselor. În cazul în care o comandă nu poate fi onorată din cauza unor astfel de erori, www.toronero.ro își rezervă dreptul de a anula comanda respectivă fără o notificare prealabilă.
 • S.C. ADIGHERIN S.R.L. face toate eforturile pentru a furniza informații corecte despre prețul și caracteristicile produselor. Este posibil ca unele prețuri să fie eronate. În cazul înregistrării unei comenzi cu un preț derizoriu, S.C. ADIGHERIN S.R.L. are dreptul să anuleze comanda cumpărătorului.
 • Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comanda, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți una față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în urmatoarele situatii și nu numai:

–    preturile afișate pe site-ul toronero.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
–    produsul / produsele comandat(e) nu se mai află pe stoc;
–    tranzactia nu a fost acceptată de către banca emitentă a cardului cumpărătorului;
–    datele furnizate de către cumpărător, pe site sunt incomplete și/sau incorecte.11. CONFORMITATE

 • Acceptarea va fi facută atunci cand produsele expediate sunt conforme cu caracteristicile menționate în Comandă. În cazul în care Cumpărătorul descoperă că produsele livrate sau serviciile furnizate nu sunt conforme specificațiilor, vânzătorul va aduce la conformitate produsele și/sau serviciile într-un termen maxim de 30 zile, fără a imputa cumpărătorului eventuale costuri legate de aceste operațiuni.
 • Toate fotografiile prezentate pe site sunt conforme cu realitatea, fiind realizate de fotografi profesioniști și procesate pe monitoare calibrate astfel încât culoarea să fie redată cât mai fidel. Culorile pot fi percepute însă ușor diferit, în funcție de setările monitorului dumneavoastră. Acest lucru nu poate fi considerat a fi un defect sau un viciu al produsului.

12. GARANȚII

 • oate produsele comercializate de Adigherin beneficiaza de garantie pentru o perioada de 1 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

13. LIMITARE RĂSPUNDERE toronero.ro

 • Vânzătorul nu este responsabil pentru daune provocate de utilizarea bunurilor după livrare și nici pentru pierderea acestora.
 • Cumpărătorul răspunde de menținerea confidențialității user-ului și parolei create și de gestionarea accesării contului.
 • Site-ul www.toronero.ro și software-urile utilizate în cadrul site-ului sunt furnizate în modalitatea în care se găsesc și atât cât sunt disponibile, fără niciun fel de garanții, exprese sau implicite.
 • Nu ne asumăm răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului toronero.ro, în totalitate sau în parte.

14. LITIGII

 • Contractul se supune legii României. Litigiile apărute în legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate între vânzător și cumpărătorul pe cale amiabilă. În caz contrar, părțile se pot adresa instanței de judecată competente de la sediul vânzătorului S.C. ADIGHERIN S.R.L.
 • Pentru conciliere amiabilă, dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prim email sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită la office@toronero.ro.

15. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 • Din data de 25 mai 2018, S.C. ADIGHERIN S.R.L. a adoptat regulamentul UE 2016/679, GDPR (General Data Protection Regulation), adică Regulamentul general privind protecția datelor personale, aplicabil în toate statele membre ale Uniunii Europene. Dorim să fim transparenți și să vă informăm cu privire la colectarea și utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.
 • S.C. ADIGHERIN S.R.L. se angajează să păstreze și să asigure confidențialitatea datelor dumneavoastră personale (datele prin care un client poate fi identificat în mod direct sau indirect) și să fie transparent în legătură cu prelucrarea lor.
 • Datele personale vor fi colectate doar cu acordul dumneavoastră, doar în cunoștință de cauză și de bună voie, la solicitarea S.C. ADIGHERIN S.R.L. pentru activități precum abonarea la newsletter, înregistrarea pe site ca utilizator, realizarea unei comenzi.
 • Dacă nu doriți să ne furnizați anumite date sau nu sunt de acord cu oricare dintre condițiile prevăzute în acest document, nu utilizați site-ul nostru. De asemenea, unele dintre serviciile pe care le putem furniza pentru dumneavoastră sunt condiționate de furnizarea datelor dumneavoastră personale.
 • Ne angajăm să utilizăm și să prelucrăm datele furnizate de dumneavoastră doar dacă v-ați dat acordul pentru aceea acțiune și doar pentru îndeplinirea scopurilor menționate în continuare. Prelucrarea datelor constă în folosirea datelor dumneavoastră în activități de colectare, structurare, stocare etc.
 • Mai multe informații cu privire la prolitica de confidențialitate găsiți accesând pagina: https://toronero.ro/politica-de-confidentialitate sau ne ​puteți contacta pe email la office@toronero.ro.
 • Politica de utilizare cookiuri, poate fi accesată aici: https://toronero.ro/utilizare-cookie.

16. PREVEDERI DIVERSE

 • Dacă una sau mai multe prevederi ale prezentelor termene și condiții sunt în conflict cu oricare cerință legal aplicabilă, acele prevederi nu vor fi aplicate și părțile se vor strădui împreună să convină asupra unor noi prevederi care să respecte spiritul prevederilor inițiale. Parțile în contract vor fi considerate cantractanți independenți și nici uneia dintre părți nu i se acordă dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligație pe seama sau în dauna celeilalte. Termenii și condițiile din acest contract înlocuiesc alte înțelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre părțile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract și nu pot fi modificate sau schimbate decât prin înțelegere scrisă semnată de ambele părți.
 • Politica de confidentialitate promovata de Toronero.ro explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
  Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
  Adigherin nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0720047016.
  Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
  Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
  In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0720047016