Retur GRATUIT În termen de 30 zile.
0772 123 188

Curea barbati din piele naturala neagra Rorok

EAN: 6427254012490
PRP: 181 lei
129 lei

20 în stoc

  • Oferi acest produs cadou? *

  • Felicitare * 

    0 / 50

    Min: 1 charactersMax: 50 characters

Preț produs

Preț cadou

Total

Curea pentru bărbați din piele naturală neagră Rorok este un accesoriu elegant și practic pentru a-ți completa ținuta. Aceasta este confecționată din piele de înaltă calitate, care îi conferă durabilitate și rezistență la uzură, dar și un aspect sofisticat.Cureaua are o lungime maxima de 135 de cm și o lățime de 4,5 cm, fiind astfel compatibilă cu majoritatea pantalonilor și cu majoritatea dimensiunilor de talie. În plus, este prevăzută cu o cataramă metalică solidă, care nu numai că adaugă o notă estetică, dar și garantează o fixare sigură și confortabilă.Această curea este perfectă pentru orice ocazie, de la evenimente formale la ținute casual, putând fi asortată cu ușurință cu pantalonii preferați sau cu costumele de afaceri. În concluzie, cureaua pentru bărbați din piele naturală neagră Rorok este o investiție excelentă pentru cei care caută un accesoriu durabil, elegant și versatil.

BUCURĂ-TE DE

Calitate și durabilitate

Curea pentru bărbați din piele naturală neagră Rorok este un accesoriu elegant și practic pentru a-ți completa ținuta. Aceasta este confecționată din piele de înaltă calitate, care îi conferă durabilitate și rezistență la uzură, dar și un aspect sofisticat. Cureaua are o lungime maxima de 135 de cm și o lățime de 4,5 cm, fiind astfel compatibilă cu majoritatea pantalonilor și cu majoritatea dimensiunilor de talie. În plus, este prevăzută cu o cataramă metalică solidă, care nu numai că adaugă o notă estetică, dar și garantează o fixare sigură și confortabilă. Această curea este perfectă pentru orice ocazie, de la evenimente formale la ținute casual, putând fi asortată cu ușurință cu pantalonii preferați sau cu costumele de afaceri. În concluzie, cureaua pentru bărbați din piele naturală neagră Rorok este o investiție excelentă pentru cei care caută un accesoriu durabil, elegant și versatil.

STANDARDE ÎNALTE

Curelele TORO NERO sunt lucrate cu ajutorul aparatelor speciale pentru o precizie mai înaltă și finisate manual pentru un aport de calitate superioră.

Pielea naturală folosită în procesul de producție pentru curelele TORO NERO este piele italiană sau turcească de o calitate superioară. Eventualele mici imperfecțiuni din textură sunt datorate fibrei naturale a pielii. Acest aspect scoate în evidență autenticitatea și calitatea pielii folosite.

CUREA DE

Rorok negru

Curelele din piele naturală TORO NERO au fost gândite pentru adaptabilitate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curea barbati din piele naturala neagra Rorok”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *