Retur GRATUIT În termen de 30 zile.
0772 123 188

Curea copii din piele naturala neagra Slim shady kids

EAN: 6427254020198
PRP: 59 lei
59 lei

12 în stoc

  • Oferi acest produs cadou? *

  • Felicitare * 

    0 / 50

    Min: 1 charactersMax: 50 characters

Preț produs

Preț cadou

Total

O curea neagră pentru copii din piele naturală este un accesoriu clasic și versatil care poate completa o varietate de ținute. Fabricată din piele naturală de înaltă calitate, această curea oferă durabilitate și un aspect elegant. Curea este de culoare neagră, oferind o notă clasică și versatilă care poate fi asortată cu o gamă largă de haine. Cu acestă curea TORO NERO din piele naturală pentru copii te vei adapta oricărei ținute. Detaliile precum culoarea neagră, lățimea de 3.0 CM, modelul deosebit, închiderea cu cataramă clasică și lungimea de 75 CM – 100 CM te vor ajuta să fii mereu în pas cu moda.

BUCURĂ-TE DE

Calitate și durabilitate

O curea neagră pentru copii din piele naturală este un accesoriu clasic și versatil care poate completa o varietate de ținute. Fabricată din piele naturală de înaltă calitate, această curea oferă durabilitate și un aspect elegant. Curea este de culoare neagră, oferind o notă clasică și versatilă care poate fi asortată cu o gamă largă de haine.Detaliile precum culoarea neagră, lățimea de 3.0 CM, modelul deosebit, închiderea cu cataramă clasică și lungimea de 75 CM – 100 CM te vor ajuta să fii mereu în pas cu moda.

STANDARDE ÎNALTE

Curelele TORO NERO sunt lucrate cu ajutorul aparatelor speciale pentru o precizie mai înaltă și finisate manual pentru un aport de calitate superioră.

Pielea naturală folosită în procesul de producție pentru curelele TORO NERO este piele italiană sau turcească de o calitate superioară. Eventualele mici imperfecțiuni din textură sunt datorate fibrei naturale a pielii. Acest aspect scoate în evidență autenticitatea și calitatea pielii folosite.

CUREA DE

Slim shady classic

Curea este de culoare neagră, oferind o notă clasică și versatilă care poate fi asortată cu o gamă largă de haine. Cu acestă curea TORO NERO din piele naturală pentru copii te vei adapta oricărei ținute.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curea copii din piele naturala neagra Slim shady kids”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse complementare