Retur GRATUIT În termen de 30 zile.
0772 123 188

Set cadou portofel+curea din piele pentru femei rosu Little-Middle

EAN: 6427254025070
PRP: 399 lei
285 lei

12 în stoc

  • Oferi acest produs cadou? *

  • Felicitare * 

    0 / 50

    Min: 1 charactersMax: 50 characters

Preț produs

Preț cadou

Total

Setul cadou format din portofel și curea pentru femei din piele naturală de pe Toronero este alegerea perfectă pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament oricărei ținute. Fabricat din piele de înaltă calitate, setul este disponibil în nuanta roșie,acesta aducand un plus de energie.Portofelul este compact, dar spațios, oferind multiple compartimente pentru carduri, bancnote și monede, astfel încât să rămână organizat. Cureaua are un design modern și se poate ajusta cu ușurință.Acest set este un cadou ideal pentru ocazii speciale, aniversări sau pur și simplu pentru a răsfăța o persoană dragă. Fiecare detaliu reflectă calitatea și atenția la detalii, făcându-l un must-have în garderoba oricărei femei sofisticate.

Portofel Femei Little Red

Cu acest portofel de damă TORO NERO din piele naturală nu trebuie să îți faci griji că vei rămâne fără spațiu pentru cele mai importante lucruri din viața ta. Acest fapt se datorează compartimentelor generoase ale acestui modelAstfel, vei putea să păstrezi în portofel toate lucrurile care contează pentru tine și stilul tău de viață.

Curea Middle rosu

Cu acestă curea TORO NERO din piele naturală te vei adapta oricărei ținute business sau casual.

BUCURĂ-TE DE

Setul cadou format din portofel și curea pentru femei din piele naturală de pe Toronero este alegerea perfectă pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament oricărei ținute. Fabricat din piele de înaltă calitate, setul este disponibil în nuanta rosie,acesta aducand un plus de energie.Portofelul este compact, dar spațios, oferind multiple compartimente pentru carduri, bancnote și monede, astfel încât să rămână organizat. Cureaua are un design modern și se poate ajusta cu ușurință.Acest set este un cadou ideal pentru ocazii speciale, aniversări sau pur și simplu pentru a răsfăța o persoană dragă. Fiecare detaliu reflectă calitatea și atenția la detalii, făcându-l un must-have în garderoba oricărei femei sofisticate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set cadou portofel+curea din piele pentru femei rosu Little-Middle”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse complementare