Retur GRATUIT În termen de 30 zile.
0772 123 188

Portofel barbati din piele naturala negru Executive Pro

EAN: 6427254000688
PRP: 209 lei
149 lei

Stoc epuizat

Stoc epuizat

Portofelul de bărbați „Executive Pro” oferit de toronero.ro este un accesoriu de lux, proiectat pentru a satisface cerințele celor care caută eleganță, funcționalitate și calitate superioară. Portofelul se evidențiază printr-un design sofisticat și rafinat, cu linii precise și detalii meticulos lucrate. Culoarea neagră conferă un aer de rafinament și poate fi asortată cu o varietate de stiluri vestimentare. Portofelul este ingenios construit pentru a vă ajuta să vă păstrați cardurile, bancnotele și documentele organizate într-un mod elegant. Compartimentele multiple și buzunarele sunt proiectate pentru a menține lucrurile în ordine și accesibile.Acest fapt se datorează celor 19 compartimente generoase ale modelului Executive Pro. Astfel, vei putea să păstrezi în portofel lucrurile care contează pentru tine și stilul tău de viață, precum: monede, bancnote, buletin, carduri bancare sau de fidelitate, permis de conducere, talonul mașinii și alte acte sau documente.Cu acest portofel TORO NERO din piele naturală nu trebuie să îți faci griji că vei rămâne fără spațiu pentru cele mai importante lucruri din viața ta. Logo-ul brandului „Toronero” este prezent pe portofel, semnificând calitatea excepțională și autenticitatea produsului.

PORTOFEL DE

Executive Pro Black

Portofelul de bărbați „Executive Pro” oferit de toronero.ro este un accesoriu de lux, proiectat pentru a satisface cerințele celor care caută eleganță, funcționalitate și calitate superioară. Portofelul se evidențiază printr-un design sofisticat și rafinat, cu linii precise și detalii meticulos lucrate. Culoarea neagră conferă un aer de rafinament și poate fi asortată cu o varietate de stiluri vestimentare.

STANDARDE ÎNALTE

Portofelele TORO NERO sunt lucrate manual

Pielea naturală folosită în procesul de manufacturare pentru portofelul Executive Pro Black este piele italiană de o calitate superioară. Eventualele mici imperfecțiuni din textură sunt datorate fibrei naturale a pielii. Acest aspect scoate în evidență autenticitatea și calitatea pielii folosite.

BUCURĂ-TE DE

Design ultra funcțional și ergonomic

Portofelul din piele naturală Executive Pro Black a fost gândit pentru a putea fi introdus cu ușurință în buzunare. Portofelul este ingenios construit pentru a vă ajuta să vă păstrați cardurile, bancnotele și documentele organizate într-un mod elegant. Compartimentele multiple și buzunarele sunt proiectate pentru a menține lucrurile în ordine și accesibile.Acest fapt se datorează celor 19 compartimente generoase ale modelului Executive Pro. Astfel, vei putea să păstrezi în portofel lucrurile care contează pentru tine și stilul tău de viață, precum: monede, bancnote, buletin, carduri bancare sau de fidelitate, permis de conducere, talonul mașinii și alte acte sau documente. Cu acest portofel TORO NERO din piele naturală nu trebuie să îți faci griji că vei rămâne fără spațiu pentru cele mai importante lucruri din viața ta. Logo-ul brandului „Toronero” este prezent pe portofel, semnificând calitatea excepțională și autenticitatea produsului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Portofel barbati din piele naturala negru Executive Pro”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *